Követés

Az országban először itt, Debrecenben van lehetőségetek kipróbálni a világszerte elismert Montessori pedagógia alapján kidolgozott BMM (Béres
Mária Montessori) módszert. Veszítenivaló nélkül, csupa élménnyel gazdagodva!


Jelentkezz most!

Béres Marcsi, 06/20 325 67 24

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Szeretnéd, ha gyermeked úgy fejlesztené képességeit, hogy mindezt észre sem veszi? Csak önfeledten játszik, jól érzi magát, és közben kiaknázza a benne rejlő tehetséget?

   

Tapasztalatom, hogy sok esetben a szülők ok nélkül erőltetik a gyermek szellemi fejlődését - ez pedig sokszor a visszájára a fordul, a kicsik kényszernek érzik és kudarcot vall a terv.

 

Nálunk ilyesmiről szó sincs, a Torony Tanoda és Montessori Játszókuckó legfontosabb célja, hogy a gyerekek jól érezzék magukat, és észrevétlenül, játszva tanulva - tanulva játszva fejlesszék képességeiket. A mi kis csoportunkba örömmel járnak a lurkók, mert itt övék  főszerep, a kis létszámnak köszönhetően elegendő idő jut mindőjükre.

 

Mi az, amit nyújtani tudunk?

Mindenekelőtt a gyermekeknek tartalmas időtöltést!

A speciálisan, igényesen kialakított környezetben szakmailag elismert módszerrel történő játéklehetőségeket, melyek nagyban hozzájárulnak a kicsik személyiségfejlődésükhöz.

Továbbá, olyan Maria Montessori által kifejlesztett eszközöket is biztosítunk a gyermekeknek, melyek által problémákat kell megoldaniuk. Az eszközökben benne rejlik az ujjaik megedződésének a lehetősége is, ezzel elősegítve azon tevékenységek elvégzését, melyek elengedhetetlenek a gyermeki önállóság kialakulásához, és a helyes ceruzafogáshoz.

Ha van kedvük, könnyedén, szinte észrevétlenül, a megfelelő eszközök által be tudnak lépni a betűk és a számok birodalmába is.

A JÁTSZVA TANULNI, TANULVA JÁTSZANI komplex, integrált, Montessori-elveken alapuló tevékenységekre várjuk az 1-7 év közötti gyerekeket.

 

Ők már minket választottak, véleményük önmagáért beszél ☺

 

 

Dr. Berecz Orsolya

"Alízia 2018. július óta jár Marcsi Tanodájába. A kezdéskor még csak 2 éves volt, de nagy várakozással érkeztem a bemutatóra, majd az első foglalkozásra. Eleinte egyszemélyes foglalkozásokon vett részt, de mivel akkor még bölcsődébe sem járt, így véleményem szerint ideális volt ez a forma. Tavaly szeptember óta bölcsis, így oda is ügyesebben beilleszkedett, mert addigra már könnyebben hozzászokott az új helyszínekhez is. Ősztől érkeztek a Tanodába is a kis barátok, barátnők, így még inkább szívesen ment a foglalkozásokra. A speciálisan kialakított környezetben a Montessori által kifejlesztett eszközökön túl interaktív formában játszva folyik a tanulás. Sokat fejlődött a rajz készsége, szívesebben leül itthon is színezni és fegyelmezettebben játszik. A kezdés óta folyamatosan bővül a játékok köre, imádja a konyhát és az orvosi eszközöket is. A hangszerek és a zenés foglalkozások pedig fantasztikusak, itthon is sokat énekel. Heti 2x2 órában vesz részt a foglalkozásokon, de előfordult szombat délelőttönként 3 órás elfoglaltság is, így ideálisnak mondható az időtartam. Kedvesek a pedagógusok, és tetszik, hogy Marcsi mindamellett, hogy imádja a gyerekeket, kifejezetten szigorú. Mindig nagy szeretettel fogadják a kislányunkat. Sokszor még maradna, hiába vége van az óráknak. Én örülök, hogy Debrecenben elsőként alakult meg ez a Tanoda az országban és mi is részesei lehetünk ennek a sikernek! Köszönjük!"

Tankó Réka Orsolya

Marcsi kedvessége, termèszetessége és szakértelme, a kuckóban levő játékok, a gondosan előkészített környezet mind azt képviselik, amit én a gyermekeimnek akartam. Hálás vagyok, hogy megálmodtad, megalkodtad ezt a kuckót/tanodát, és a lányaim örömmel lépnek be ennek ajtaján majd’minden nap! 

Almási Panna


Több mint fél éves tapasztalat alapján mondhatom, hogy jó szívvel ajánlom a Torony Tanodát minden szülőnek, aki tartalmas, mégis nyugodt időtöltést szeretne biztosítani gyermekének. Esztétikus környezetben úgy tanulnak itt a gyerekek, hogy észre sem veszik. Amíg egy játszóház túlpörgetheti a kicsiket az ingeráradat által, addig a Tanoda a nyugalom szigete a kicsik számára, amire talán nekik van a legnagyobb szükségük ebben a felgyorsult világban.

Lángné Gulyás Gréta


Január közepe óta jár a kislányom a Torony Tanodába. Nagyon jól érzi magát. Nincs sírás az érkezésnél illetve a távozásnál, pedig nem vagyok ott vele. Szívesen öltözik önállóan sőt a társainak is segít. A gyerekeknek lehetőségük van saját kreativitásukat kibontakoztatni. Amióta a Tanodába jár elpakolja a játékait, szívesen rajzol és egyre inkább barátkozik a mesék világával. Örülök, hogy Debrecenben is lett egy olyan hely a gyerekeknek ahol játszva fejlődhetnek. Nem bántam meg, hogy a Tanodát választottam neki. Szívesen ajánlom bárkinek.

 

Hogyan történik a jelentkezés?

Telefonos egyeztetés után jön a szülő betekinteni, beszélgetni,… gyermek nélkül.

Ha tetszik, amit kínálunk, akkor időpontot egyeztetünk.

Ezután jön a gyermek hozzánk játszani egyedül, boldogan, felszabadultan. - szülő nélkül- ☺

 

Milyen lehetőségek közül választhatsz?

Lehet jönni 1-2 órára is, fél napra is.

Havi bérlet is váltható heti 1-3-5 napra, vagy délelőttre, vagy délutánra.

Egyéni igényeket is figyelembe tudunk venni. testvér kedvezmény is megoldható.

Szükség esetén a hétvégi nyitva tartás is megoldható..

 

Ha felkeltettem érdeklődésedet, hívj bátran!

Béres Marcsi, 06/20 325 67 24

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Montessori óvoda- és fejlesztőpedagógus, Mester gyógypedagógus

A Torony Tanoda és Montessori Játszókuckó Debrecenben, a Borz utca 1 szám alatt található.

Nálunk mindig jó a hangulat, és garantáljuk, hogy gyermeked élményekkel gazdagon tér haza minden nap, és alig várja majd a másnapot, hogy újra találkozzon kis barátaival!